1. RESERVERINGEN MET FLEXIBEL TARIEFPLAN

Annuleringsvoorwaarden - 7 dagen voor aankomst - Annuleringen en wijzigingen moeten per e-mail worden doorgegeven. We accepteren geen annuleringen of reserveringswijzigingen per telefoon of persoonlijk.

Annulering & Wijzigingsperiode: Reserveringen kunnen zonder kosten worden geannuleerd of gewijzigd tot 7 dagen voor de geplande aankomstdatum.
Late annulering & annuleringskosten: Bij annuleringen binnen 7 dagen voor de geplande aankomstdatum wordt het volledige bedrag in rekening gebracht op de creditcard die de gast heeft opgegeven.
No-Show beleid: In het geval van een no-show (niet aankomen zonder voorafgaande kennisgeving), wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht aan de gast. Het hotel behoudt zich het recht voor om de gereserveerde kamer aan andere gasten te verkopen.
Vroegtijdig vertrek: Voor gasten die eerder vertrekken dan de geplande uitcheckdatum wordt het volledige afbetaalde bedrag in rekening gebracht op de creditcard die de gast heeft opgegeven.

Wijzigingsbeleid
Gasten kunnen tot 7 dagen voor de geplande aankomstdatum zonder boete wijzigingen in hun reservering aanvragen, waaronder wijzigingen in kamertypes, data of andere details.

Wijzigingen in reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. En prijzen voor de bijgewerkte reservering zullen gebaseerd zijn op de huidige tarieven voor het geselecteerde kamertype en data.

2. RESERVERINGEN VOOR EEN NIET-RESTITUEERBAAR TARIEF

Annuleringsvoorwaarden: Annuleringen en wijzigingen moeten per e-mail worden doorgegeven. We accepteren geen annuleringen of reserveringswijzigingen per telefoon of persoonlijk.

Strikt niet-terugbetaalbaar beleid: Deze reservering kan onder geen enkele omstandigheid worden gerestitueerd of overgedragen.
Volledige kosten: Het volledige bedrag van de reservering wordt in rekening gebracht op de creditcard die bij de reservering is opgegeven.
No-show of vroegtijdig vertrek: In het geval van een no-show of vroegtijdig vertrek wordt het volledige bedrag van de reservering ingehouden en niet gerestitueerd. Het hotel behoudt zich het recht voor om de gereserveerde kamer aan andere gasten te verkopen.
Wijzigingsbeleid: Geen wijzigingen toegestaan: Wijzigingen in de reservering, inclusief datumwijzigingen of wijzigingen in het kamertype, zijn ten strengste verboden.

3. AANBEVELING REISVERZEKERING
We raden je sterk aan een reisverzekering te overwegen om je investering veilig te stellen in het geval van onverwachte wijzigingen in je plannen. Een reisverzekering kan dekking bieden voor onvoorziene omstandigheden.

4. BETALINGSBELEID

We accepteren alleen Credit Cards (MasterCard en Visa), Amex en Debit Cards worden niet geaccepteerd om de boeking te maken.  Een geldige creditcard Visa en MasterCard (geen debetkaart) moet worden verstrekt om je reservering te garanderen. Het nummer van je creditcard en de vervaldatum worden gecontroleerd met behulp van een controlevolgorde.
Het niet-restitueerbare tarief vereist een volledige betaling van de reservering op het moment van boeken.
Alle betalingen worden verwerkt in EUR zoals wettelijk vereist. Bij de receptie worden de volgende creditcards geaccepteerd: Master Card, Visa Card, Maestro en Contant geld.
Bij het inchecken moet de gast de creditcard tonen die gebruikt is voor de reservering.
Er zal een pre-autorisatie op de kaart worden gezet om de kamerprijs en bijkomende kosten te dekken.
Hotel Relais Bourgondisch Cruyce heeft de bevoegdheid om de opgegeven creditcard te belasten voor openstaande kosten zoals bar, late annulering, no-show, vervroegd vertrek en late check-out.

5 . MEERVOUDIGE KAMERRESERVERINGEN
Boekingen van 3 kamers of meer worden beschouwd als groepsboekingen. Er kunnen speciale voorwaarden van toepassing zijn. Neem contact met ons op via info@hotelrbc.be met je verzoek.

6. KAMERVOORWAARDEN
Al onze kamers hebben een maximale bezetting van 2 personen. We hebben ook geen kamers met twinbedden, ze hebben allemaal tweepersoonsbedden (queensize bedden in de standaardkamers en kingsize bedden in alle andere kamers). Er is geen extra bed of opklapbed beschikbaar.

7. FACTUURAANVRAAG
Geef het factuuradres uiterlijk bij het inchecken door aan de receptionist. Voor bedrijven is een btw-nummer vereist. Facturen kunnen niet worden gewijzigd na het uitchecken.

8. ROOKVRIJ HOTEL
Hotel Relais Bourgondisch Cruyce is een strikt rookvrij hotel. Roken is verboden in de kamers en in het hele hotel. Bij niet-naleving van deze regel wordt een boete van 250,00€ in rekening gebracht op de kamer.

9. BABYKOT ( Max. 2 jaar oud )
Alleen een Superior Deluxe kamer kan worden voorzien van een babybedje. Maximaal 1 babybedje en de prijs is EUR 25,00/nacht.

10. BELEID GEVONDEN VOORWERPEN

Als u iets bent vergeten of kwijtgeraakt in Hotel Relais Bourgondisch Cruyce, kunt u contact met ons opnemen via e-mail.

Als de gast een voorwerp in de gastenkamer van het hotel heeft achtergelaten nadat de gast heeft uitgecheckt, zal het in onze Lost & Found kluis worden geplaatst.

Portokosten worden altijd betaald door de ontvanger van de voorwerpen. Hotel Relais Bourgondisch Cruyce is niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde voorwerpen tijdens de verzending. Gevonden voorwerpen die niet binnen dertig (30) dagen worden opgeëist, worden gedoneerd aan een plaatselijk goed doel of weggegooid. Ondergoed wordt om hygiënische redenen direct weggegooid.