1. RESERVERINGEN - CREDITCARD - PRE-AUTORISATIE
Geldige creditcardgegevens Visa en MasterCard (geen debetkaart) moeten worden verstrekt om uw reservering te garanderen. Het nummer en de vervaldatum van uw creditcard worden gecontroleerd aan de hand van een controlevolgorde. Het moet geldig zijn tijdens uw verblijf.

Houd er rekening mee dat wij een creditcard niet kunnen belasten zonder toestemming van de eigenaar. Daarom, als de naam op de ID-kaart of paspoort die bij het inchecken wordt gepresenteerd niet overeenkomt met die op de creditcard, moet schriftelijke toestemming van de kaarthouder worden overlegd. (Formulier op aanvraag). Als het eigendomsbewijs en de toestemming niet kunnen worden gevalideerd. Een ander betaalmiddel moet zo snel mogelijk worden verstrekt.

 2. ANNULERINGEN VAN EEN FLEXIBEL TARIEF
Annuleringen en wijzigingen moeten per e-mail gebeuren. Wij accepteren geen annuleringen of reserveringswijzigingen per telefoon of persoonlijk. Een bevestigde reservering kan zonder kosten worden geannuleerd of gewijzigd tot 5 dagen voor de geplande aankomstdatum (bijvoorbeeld als u boekt voor een aankomst op 25 juni heeft u tot middernacht Belgische tijd op 19 juni om te annuleren zonder kosten).
In geval van niet-aankomst op de dag zelf (no-show) of annulering (of wijziging) minder dan 5 dagen voor aankomst wordt het volledige bedrag in rekening gebracht op uw creditcard.
Reserveringen gemaakt minder dan 5 dagen voor aankomst kunnen niet kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden.

3. RESERVERING VOOR EEN NIET-RESTITUEERBAAR TARIEF
Het totale bedrag van uw verblijf wordt op het moment van de reservering door het hotel van uw creditcard afgeschreven. Deze kosten zijn niet terugbetaalbaar en niet overdraagbaar.

4. REISVERZEKERING
Wij raden u aan voor uw vertrek een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Als u om welke reden dan ook niet kunt reizen, kunt u dan de kosten geheel of gedeeltelijk terugkrijgen. U kunt de verzekering online afsluiten via Europ Assistance: https://www.europ-assistance.be/cancellation-insurance-travel-temporary.

5. MEERDERE KAMERBOEKINGEN
Boekingen van 3 kamers of meer worden beschouwd als groepsboekingen. Er kunnen speciale voorwaarden van toepassing zijn. Neem contact met ons op via info@hotelrbc.be met uw verzoek.

6. KAMERVOORWAARDEN
Al onze kamers hebben een maximale bezetting van 2 personen. We hebben ook geen kamers met twin bedden, ze hebben allemaal tweepersoonsbedden (queen bedden in de standaard kamers en king bedden in alle andere kamers). Er is geen extra bed of opklapbed beschikbaar.

7. FACTUUR AANVRAAG
Geef het factuuradres uiterlijk bij het inchecken door aan de receptionist. Voor bedrijven is een BTW-nummer vereist. Facturen kunnen niet worden gewijzigd na het uitchecken.

8. ROOKVRIJ HOTEL
Hotel Relais Bourgondisch Cruyce is een strikt rookvrij hotel. Roken is verboden in de kamers en in het hele hotel. Bij niet-naleving van deze regel wordt een boete van 250,00€ in rekening gebracht op de kamer.

9. BABYKOT ( Max. 2 jaar oud )
Alleen een Superior Deluxe kamer kan voorzien worden van een babybedje. Maximaal 1 babybedje en de prijs is EUR 25,00/nacht.